NYTT TEAM: Det nye pentest-teamet vil bestå av Brage Celius og Sondre Rudi Baugstø. Begge startet som Security Consultant i SecureLink Norge fra 1. april 2019. (Foto: SecureLink)
NYTT TEAM: Det nye pentest-teamet vil bestå av Brage Celius og Sondre Rudi Baugstø. Begge startet som Security Consultant i SecureLink Norge fra 1. april 2019. (Foto: SecureLink)

SecureLink utvider med 3 nye ansatte

Leverandøren av sikkerhetsløsninger etablerer pentest-team i Norge, og ansetter Brage Celius og Sondre Rudi Baugstø til teamet. I tillegg er Ola Lauten ansatt som ny salgsdirektør.

Publisert Sist oppdatert

SecureLink opplever stor etterspørsel etter penetrasjonstestere og tilsvarende tjenester i Norge. Såpass stor er etterspørselen at de har sett seg nødt til å etablere et nytt pentest-team lokalt for å imøtekomme etterspørselen.

SecureLink Group har lenge vært representert i det europeiske markedet med et sterkt penetrasjonstest-team i Europa, nå vil denne kompetansen også forlenges samt styrkes i Norge. Det norske pentest-teamet vil være en del av det europeiske teamet virtuelt og med det få tilgang til ressurser og kompetanse samt prosesser og dokumentasjon som også kan komme de norske kundene tilgode, skriver selskapet i en pressemelding.

Det lokale pentest-teamet startet opp i SecureLink Norge 1 april i år. Teamet vil være en del av det «globale» pentest-teamet og vil med det få en lokal tilstedeværelse med tung kompetanse i ryggen. Vi vil med dette kunne dra nytte av den ekspertisen og kompetansen SecureLink besitter globalt samtidig som vi kan være representert lokalt. Det nye pentest-teamet vil gi SecureLink Norge en ny dimensjon for etablerte og nye kunder, heter det i meldingen.

To nye 

Det nye pentest-teamet vil bestå av Brage Celius og Sondre Rudi Baugstø. Begge startet som Security Consultant i SecureLink Norge fra 1. april 2019. Brage og Sondre vil være sentrale i forhold til satsningen og utviklingen med å bygge SecureLinks nye penetrasjonstestings-team i Norge.

Brage kommer fra en stilling i PwC hvor han var en del av deres satsning på sikkerhetsrådgivning. I PwC har Brage jobbet med både teknisk sikkerhet og sikkerhetsledelse for en rekke store og små kunder i ulike bransjer. Brage har tidligere jobbet med implementasjon av nettverk- og sikkerhetsteknologi i Atea og har formell utdannelse i informasjonssikkerhet fra NTNU Gjøvik. Brage har flere års erfaring som konsulent i sikkerhetsbransjen hvor han har utført oppdrag for kunder på blant annet penetrasjonstesting av applikasjoner og infrastruktur, risiko- og modenhetsanalyser, utvikling av styringssystem for informasjonssikkerhet samt oppsett og konfigurasjon av sikkerhetsteknologi.

Sondre kommer fra en stilling som analytiker hos mnemonic AS, hvor han overvåket kritisk infrastruktur for private og offentlige selskap. Sondre har god erfaring med flere områder innen it-sikkerhet, men har etterhvert spesialisert seg på fagområder innen penetrasjons og sikkerhetstesting hvor han har tilegnet seg relevante sertifiseringer. Sondre er blant annet sertifisert gjennom Offensive Security, med de anerkjente sertifiseringene OSCP (Certified Professional) og OSCE (Certified Expert).

Ny salgsdirektør

I tillegg til to nye i pentest-teamet, har SecureLink ansatt Ola Lauten som ny Sales DirectorOgså han startet 1. april. 

Ola vil være ansvarlig for å lede og utvikle salgsavdelingen i SecureLink og leveranser av it-sikkerhet for både eksisterende og nye kunder. Ola skal være med å utvikle SecureLink videre med fokus på utfordringene det norske markedet møter i dag og i fremtiden blant annet med fokus på hybride og multi-cloud miljøer. Ola vil også bistå kunder med å ta viktige strategiske beslutninger innenfor it-sikkerhet med hensyn til ressurser, prosesser og teknologi.

Ola Lauten
Ola Lauten

Ola Lauten har de siste 12 årene jobbet med salg- og salgsledelse innen it-bransjen gjennom salgsroller i Dell og salgsledelse i Proact It Norge AS. Ola har bred erfaring innen it-bransjen. han har vært ansatt på både partner- og produsentsiden, med fokus mot store private og offentlige bedrifter i Norge, i tillegg til internasjonale virksomheter med hovedsete i Norge, står det i meldingen.

Ola Lauten har utdanning innenfor økonomi og ledelse fra BI. 

– Ola Lauten vil styrke vår salgskompetanse innenfor it-sikkerhet og vil ha ansvar for både nye og eksisterende kunder til å møte dagens og fremtidens utfordringer og problemstillinger innenfor it-sikkerhet. Ola vil være med å bidra til at våre kunder skal kunne fokusere på kjernevirksomheten på en sikker måte, sier Country Manager Thomas Kronen i SecureLink Norge.