NYE: Giovanni Caroprese (t.v) startet i SecureLink Norge 1. oktober som Security Consultant og styrker med det SecureLinks tekniske team. Kristoffer Torbiörns (t.h) mål er å bygge en strukturert plan fra A til Å for hvordan logghåndtering skal sikre en kundes infrastruktur. (Foto: Securelink/montasje: Stine Hagen)

SecureLink Norge fortsetter å vokse

Har ansatt Giovanni Caroprese og Kristoffer Torbiörn.

Publisert Sist oppdatert

Giovanni Caroprese startet i SecureLink Norge 1. oktober som Security Consultant og styrker med det SecureLinks tekniske team. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Caroprese har lang erfaring fra bransjen i en rekke it-tekniske selskaper. Etter endt utdannelse fra HIOA startet Giovanni som it-konsulent i OUS – Oslo universitetssykehus. 

I OUS var Giovanni ansvarlig for kvinneklinikken og barneklinikken hvor vedlikehold og implementering av nye systemer var de primære oppgavene.

Giovanni har de siste 8 årene jobbet for Sykehuspartner HF hvor han designet og iverksatte nye sikker-utskriftsløsninger og andre spesialiserte skriverløsninger for Helse Sør-Øst.

Sikkerhetsovervåking

Kristoffer Torbiörn blir også med på laget. Han tar et stort skritt og flytter fra SecureLink Sverige til Norge for påta seg nye utfordringer og spennende oppdrag.

Kristoffer kommer med ny energi og nye idéer som skal sette fart på implementasjonen av innovative, kreative og fleksible sikkerhetsløsninger i selskapers infrastruktur, heter det i meldingen fra SecureLink.

Kristoffer er en ung og drivende person med stor lidenskap og erfaring innen it og sikkerhet. Tidligere har han jobbet med nettverk, programmering, drift og overvåking både som ansatt og som konsulent.

It-utdanningen, senest innenfor it-sikkerhet på høyskole, resulterte i jobb hos SecureLink i Sverige hvor Kristoffer jobbet som it-sikkerhetskonsulent innen SIEM. Der har han hatt konsulentoppdrag for myndigheter, kommuner og andre større private foretak, med fokus på arkitektur og teknisk implementering av sikkerhetsovervåking av infrastrukturen.

Kristoffer har høye ambisjoner om å etablere logghåndtering ute hos både eksisterende og nye kunder. Hans mål er å bygge en strukturert plan fra A til Å for hvordan logghåndtering skal sikre en kundes infrastruktur.