SATSER: Ny finansdirektør er med på storstilt Europa-satsning for Signicat.
SATSER: Ny finansdirektør er med på storstilt Europa-satsning for Signicat.

Signicat ansetter ny finansdirektør

Michel van den Bogaard skal lede et team spredt over hele Europa og rapporterer direkte til administrerende direktør Asger Hattel.

– Jeg er glad for å kunngjøre at Michel van den Bogaard fra 1. september er vår nye finansdirektør. Michels mangfoldige bakgrunn og ekspertise innen økonomistyring, og spesielt hans erfaring fra å jobbe med aktive eierfond og Private Equity, gjør ham til den ideelle profilen for å ta over som CFO, og følge oss i de kommende kapitlene av reisen vår, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat i en pressemelding.

Hattel viser også til van den Boogards internasjonale suksess med ledende selskaper, samt hans dype kunnskap om SaaS. Det gjør ham til en ressurs for Signicat. Bak seg har van den Boogard 25 års erfaring i finans, blant annet i merkevarer som Shell og Heineken.

Imponert over Signicat

– Jeg er spent på å bli med i Signicat. Jeg er imponert over det omfattende tilbudet av digitale identitetstjenester til et bredt spekter av virksomheter over hele Europa. Målet mitt er å støtte virksomheten mens den fortsetter sin spektakulære vekst, sier van den Bogaard.

Michel van den Bogaard slutter seg til Signicat under en tid med endringer: Etter de nylige oppkjøpene av europeisk-baserte selskaper som Dokobit (Litauen), Sphonic (Storbritannia) og Electronic IDentification (Spania), har Signicat styrket sin rolle som europeisk leder innen digitale identitetstjenester.