NY JOBB: – Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO, en organisasjon som viser stor vilje til utvikling og fornyelse, sier påtroppende teknologidirektør Kenneth Anders Hansen. (Foto: SiO)

Ny teknologidirektør i SiO

Kenneth Anders Hansen er ansatt som ny teknologidirektør i Studentsamskipnaden SiO fra 1. juni, ifølge en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Hansen kommer til SiO fra stillingen som teknologidirektør i industrikonsernet Feiring, hvor han har ansvar for IT og digitalisering på tvers av tjenesteområder.

– Jeg ser veldig frem til å få Kenneth inn som teknologidirektør i SiO. Han vil ha en sentral rolle i å sikre at vi møter studentenes behov på en effektiv og innovativ måte i årene fremover. Vår digitale tilstedeværelse er nøkkelen i denne satsingen, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.

Solid erfaring

Kenneth Hansen (44) har i tillegg til erfaringen fra Feiring hatt flere ulike roller knyttet til teknologi, digitalisering, produktutvikling og arkitektur gjennom mange år i bilkonsernet Møller Mobility Group. Han har dermed høyst relevant erfaring for SiOs videre utvikling.

– Kenneth har solid erfaring med å lede arbeid innen utvikling og digitalisering både fra store komplekse miljøer, og fra mindre, digitale miljøer utelukkende bygget i skyen. Han vil være en viktig ressurs i SiOs videre digitale transformasjon, sier Eskelund.

Meningsfylt oppdrag

– Jeg gleder meg veldig til å komme på plass og starte arbeidet i SiO, som jeg ser som en fremoverlent organisasjon som viser svært stor vilje til utvikling og fornyelse. Dette kjennes både meningsfylt og samtidig utrolig spennende, sier Kenneth Hansen.

Han ser mange muligheter og mye potensial for smart bruk av teknologi i tjenesteområdene til SiO.

– Det viktige samfunnsoppdraget med å lage best mulig tjenester og tilbud til studentene i regionen engasjerer meg stort. Jeg tror det skal bli en veldig morsom reise for organisasjonen i årene fremover, som jeg gleder meg til å ta del i, sier Hansen.