INHOUSE: Visma fant den perfekte kandidaten på huset da de trengte ny teknologidirektør. T. Alexander Lystad har lang fartstid i selskapet.

Ny teknologidirektør i Visma

NYTT OM NAVN: T. Alexander Lystad har vært i Visma siden 2012. Nå blir han teknologidirektør i selskapet.

Publisert

T. Alexander Lystad er ansatt som teknologidirektør i Visma. Han har vært i selskapet siden 2012, først som programvareutvikler, men senere i rollen som direktør for «Cloud & Engineering» hvor han blant annet fungerte som rådgiver for Visma-selskap på områder som programvarearkitektur og skyteknologi.

Lystad er også styremedlem i flere av Vismas selskaper.

– Det gleder meg å ta fatt på rollen som teknologidirektør i Visma. Som ledende selskap innen skyprogramvare er jeg sikker på at Visma har det som skal til for å kunne fortsette suksessen i en verden som stadig er i endring. Jeg ser frem til å jobbe sammen med dyktige kolleger og sørge for at vi benytter våre fordeler til å skape innovative produkter som har en positiv innvirkning på samfunnet, sier Lystad.

Merete Hverven, administrerende direktør i Visma, er glad for å ha fått Lystad med på laget:

– Det er godt å ha T. Alexander Lystad på plass som ny teknologidirektør. Det er spesielt hyggelig at vi fant den rette kandidaten på huset. Alex og teamet hans vil sørge for å bruke det siste innen avansert teknologi for å levere smart og sikker programvare til våre kunder, sier hun i en melding fra selskapet.

Lystad tar over etter Christian Westlye Larsen, som har bestemt seg for å søke lykken utenfor Visma.