SKY: Mange skal ut på reise til skyen, og ny administrerende direktør Jens Skyman i Avaya ser frem til å bli med dem. (Foto: Avaya)

Ny administrerende direktør med lang erfaring

Avaya utnevner Jens Skyman som administrerende direktør for Norden og Baltikum.

Skyman kommer sist fra stillingen som salgsdirektør i svenske Teleperformance Nordics, og før det over fem år i LinkedIn. Avaya arbeider med skyløsninger.

I løpet av min karriere har jeg utviklet en stor interesse for å oppnå størst mulig suksess for kundene mine, og det er ikke noe bedre sted for meg å bruke dette på nå, enn hos Avaya. Flere og flere organisasjoner starter nå sin reise til skyen, og jeg ser frem til å hjelpe dem alle med å nå sine mål, sier Skyman.

Skyman er utdannet ved Universitetet i Gøteborg og begynte it-karrieren i 1995, da han banet nye veier i et stadig voksende «programvare-som-en-tjeneste-marked (SaaS)». Han fortsatte med sentrale lederstillinger i Medallia, Linkedin og CEB.

Han skal sikre videre vekst og utvikling av nye og eksisterende kunder, og vil samarbeide tett med kundene for å sikre at Avaya er den foretrukne partneren for organisasjoner som tilpasser virksomheten deres til fremtidens arbeid.