OPPKJØP: Erlend Sogn, administrerende direktør i Visma Software (til venstre), og Øystein Moan, konserndirektør i Visma (midten), ønsker daglig leder i Websystemer, Aksel Valen, velkommen i Visma. (Foto: Visma)

Visma kjøper Websystemer

Får skybaserte fagløsninger for eiendomsmeglere og bemanningsbransjen inn i porteføljen.

Publisert Sist oppdatert

Visma melder at selskapet kjøper opp Websystemer, som en styrking av selskapets satsning på skybaserte løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsbransjen, bransjer der Websystemer står sterkt.

Foretrukne systemer

Ifølge pressemeldingen er Websystemers løsning Webmegler et av de mest utbredte systemene for eiendomsbransjen, mens systemet Webtemp i dag brukes av flere enn 120 bemanningsselskap.

– Websystemers skybaserte løsninger er blitt fagmiljøenes foretrukne system, og selskapets visjon om strømlinjeforming og digitalisering av eiendomsmegler- og bemanningsbransjen passer godt med Vismas strategi, sier administrerende direktør i Visma Software, Erlend Sogn i pressemeldingen.

– Vi skal være en pådriver i digitaliseringen av eiendomsmeglere og bemanningsbransjen, til fordel for kundene. Med strengere myndighetskrav for å sikre boligkjøpere og ansatte i bemanningsforetak, har skybaserte løsninger blitt stadig viktigere. Våre strategiske tanker om fremtiden innfris for både kunder og ansatte gjennom oppkjøpet fra Visma, legger Aksel Valen, partner og daglig leder i Websystemer, til.

Kjøpssummen er ikke oppgitt.