PARTNERINITIATIV: Veeam, her representert av en av grunnleggerne, Ratmir Timashev, i intervjustolen, har lansert et nytt partnerinitiativ Accredited Service Partner Program (VASP)
PARTNERINITIATIV: Veeam, her representert av en av grunnleggerne, Ratmir Timashev, i intervjustolen, har lansert et nytt partnerinitiativ Accredited Service Partner Program (VASP)

Veeam vil fremheve partnere

Veeam introduserer Accredited Service Partner (VASP) for at kundene lettere skal finne fram til de beste partnerne.

Ifølge en pressemelding introduserer Veeam partnerinitiativet Accredited Service Partner Program (VASP) for å bistå avanserte kundedistribusjoner. Programmet skal gjøre det mulig for kundene å finne de beste og mest profesjonelle tjenestepartnere.

I praksis betyr dette en utvalgt liste over partnere, distributører, systemintegratorer og frilans it-konsulenter som innehar de nødvendige tekniske ferdigheter for å kunne levere eller implementer Veeams produktportefølje.

Veeam utvikler programvare for backup, disaster recovery og styring av virtualiseringer i miljøer basert på Vmware og Microsofts Hyper-V.

Økende etterspørsel

Med stadig mer avanserte, virtualiserte distribusjoner, ønsker Veeam å møte den økende etterspørselen fra kunder og potensielle kunder ved å identifisere de beste spesialistene som kan egne seg som gode samarbeidspartnere. VASP medlemmer skal ifølge pressemeldingen levere tjenester av høy kvalitet på Veeams løsninger, og hjelpe foretakene med å sørge for økt pålitelighet og høyere avkastning på sine it-investeringer (ROI).

Det er tidligere annonsert at VASP inkluderes i Veeam ProPartner Program, som nå har over 45 000 medlemmer. Ved å inkludere de beste partnerne i VASP, vil dette sikre eksklusivitet og differensiering blant de partnerne som ønsker en slik anbefaling.

Atea først ut

Det nye programmet tilbyr flere medlemsgoder, blant annet bedre synlighet, utvidede tekniske tjenester, demos og workshops samt co-branding og markedsføringsstøtte.

Det blir fire typer VASP akkrediteringer. Atea er en av de første norske som er akkreditert som VASP-partner.

- Vårt samarbeid med Veeam har alltid vært veldig godt og vi er stolte over å være en av de første «Veeam Accredited Service partners». Å kunne gi førsteklasses service til kundene er vår hovedprioritet, og med VASP sørger Veeam for at vi kan ta dette til et nytt nivå. I dagens konkurranseutsatte partnerlandskap er det viktig å skille seg ut fra rivalene, og dette programmet hjelper oss med akkurat dette, sier Børge Wilhelmsen, partner manager i Atea i pressemeldingen.