SAMARBEID: Den API-baserte tjenesten, som er et samarbeid mellom Check Point og Advania, skal oppdage og forhindre komplekse trusler som løsepengevirus, kontoovertakelser og forsyningskjedeangrep, og kan integreres med eksisterende verktøy og skybaserte plattformer. (Foto: Istock)

Skal stoppe angrep før de havner i innboksen

Check Point, og Advania har slått seg sammen om ny e-postsikkerhetstjeneste. Samarbeidet skal redefinere cybersikkerhetslandskapet i Norge.

På bare én måned har Check Point Reseacrh sett en svimlende 1,628 prosent økning i phishing-hendelser over hele Europa.

Etter hvert som nettkriminelle blir stadig mer sofistikerte i sine metoder, har det også blitt stadig vanskeligere å adressere. 

Nå har leverandøren av it-sikkerhetsløsninger, Check Point, og it-selskapet Advania slått seg sammen om en toppmoderne e-postsikkerhetstjeneste. 

Stopper truslene før de er der

Kjernen i den nye tjenesten er blant annet Check Points AI-teknologi. Løsningen skal proaktivt stoppe trusler før de når brukernes innbokser, og tilbyr beskyttelse for plattformer som Microsoft 365 og Google Workspace. 

Administrerende direktør i Advania Norge, Espen Hartz, understreker at samarbeidet med Check Point er en illustrasjon på deres engasjement for å utnytte best mulig teknologi for kundene.

 – Ved å etablere et robust sikkerhetsnett skaper vi et miljø der brukerne kan navigere uten frykt for feil, noe som betydelig reduserer risikoen for potensielle cyberangrep. Dette samarbeidet er del av vår bredere strategi om å bruke toppteknologi til å forbedre våre kunders generelle sikkerhetsstilling, sier Hartz i en pressemelding fra Check Point. 

Den API-baserte tjenesten skal oppdage og forhindre komplekse trusler som løsepengevirus, kontoovertakelser og forsyningskjedeangrep, og kan integreres med eksisterende verktøy og skybaserte plattformer.  Tjenesten utvider også sin beskyttende paraply til samarbeidsverktøy som SharePoint, Teams, OneDrive, G-Drive, Box, Dropbox og Slack, en bragd uten flere separate produkter, heter det i meldingen. 

 – Til tross for mange produkter som tar sikte på å hindre e-postangrep, fanger Check Points løsning unikt ondsinnede e-postmeldinger som overses av andre. Vår patenterte teknologi er den siste forsvarslinjen, og sørger for at skadevarer nesten aldri når innboksen, sier Kjetil Ore, Country Manager i Check Point Norge, i meldingen.