SOMMERKONTORET

FRITID: Mathias i Posten Norge på tur med småfly i sommer. (Foto: Privat)
FRITID: Mathias i Posten Norge på tur med småfly i sommer. (Foto: Privat)

Småfly og badeturer

Mathias Tangen Leganger i Posten Norge nyter sommeren til det fulle i hovedstaden.

– Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

– Produkteier for Posten signering. Jobber med utforming av produktstrategi og opplæring av ny interaksjonsdesigner. Begge oppgavene er viktige for at vi skal kunne tilby en enda enklere og mer brukervennlig tjeneste for digital signering til privatpersoner og virksomheter, forteller Mathias.

– Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

– Herlig. Har ro og mye møtefri tid til å løfte blikket litt og tenke mer langsiktig for produktet og teamet vårt. Sommerlivet rundt Youngstorget i Oslo, hvor vi har kontor, er også veldig ålreit. Vi kan spise masse is, bade på Sørenga før jobb og ta pauser i sola ute på takterrassen vår, sier han.

– Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

– Blanding av vanlig kontor og hjemmekontor, forteller han.

– Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

– Utforsker og nyter mange av de lokale opplevelsene og mini-eventyrene man finner rundt om i Oslo-området. Nylig fikk kjæresten og jeg bli med en kompis for å prøve oss på å fly småfly. Har også vært på Tusenfryd og skal teste snowboard-trening i trampolinepark. Ellers blir det noen små utflukter, trening, sykling og så mye bading som mulig så klart, sier Mathias.

– Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

– Top Gun: Maverick på kino. Perfekt sommeraction å kjøle seg ned med i en sval kinosal. Kan også anbefale podcasten Ugradert fra Forsvarets forskningsinstitutt, sier han.