Amerikaner: Carol Lee Andersen skal lede QuestBacks New York-kontor.
Amerikaner: Carol Lee Andersen skal lede QuestBacks New York-kontor.

QuestBack til the Big Apple

Det norskeide programvareselskapet QuestBack åpner kontor i New York.

Publisert Sist oppdatert

QuestBack er leverandør av løsninger innen Enterprise Feedback Management, Social CRM og online spørreundersøkelser.

Selskapet som ble grunnlagt i Oslo i år 2000 hadde oppnåd lønnsomhet allerede ved utgangen av 2001.

Selskapet har hovedkontor i Oslo med datterselskaper i seks land og tilstedeværelse i totalt 19 land. Nå åpner de også kontor i New York. 

- I fjor hadde vi 60 prosent vekst i USA. Vi ser et enormt potensial i dette markedet. At vi satser New York har sammenheng med at 217 av verdens største selskaper har sitt hovedkontor der, sier administrerende direktør Frank Møllerop i QuestBack AS i en pressemelding.

Møllerop påpeker at den strategiske reposisjoneringen som QuestBack har gjennomført de seneste to årene, gjør selskapet til en mer relevant samarbeidspartner for store, internasjonale virksomheter.

- Vi har gått fra å være en produktleverandør til å bli en strategisk samarbeidspartner og tilbyder av skybasert programvare for bedrifter som ønsker komplette enterprise feedback management-systemer for å engasjere kunder, ansatte og andre interessenter, sier han.

Amerikanske Carol Lee Andersen skal lede QuestBacks New York-kontor. Hun går også inn i rollen som selskapets direktør for Nord-Amerika. Andersen har bred ledererfaring fra internasjonale it-kjemper som IBM, SAS Institute, SAP og Oracle.

Fra før har QuestBack amerikansk tilstedeværelse i både Bridgeport i delstaten Connecticut og i Austin i Texas.