EN SOMMER-MIX: For Kimberly Phan i Salesforce byr sommeren på en mix mellom hytte-, hjemme-,kafe-, park- og jobbkontor. Og kanskje også litt "borte-kontor" hos familiemedlemmer. (Foto: privat)

Sommerkontoret: Dedikerer fritiden til spontanitet

Kimberly Phan i Salesforce er gjerne spontan, både på jobb og fritid. I sommer vil hun besøke familiemedlemmer, og høre om de kanskje har et lite hjørne og avse til borte-kontor.

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Salesforce Norge, Head of Marketing Norway  

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

Jeg setter pris på det. Det er annerledes enn resten av året, kalenderen er ikke fullt opp med back2back møter. For meg som jobber på tvers av landegrenser, så er det også mindre sene møter og oppgaver som skal tilpasse mine kollegere som sitter i USA og andre kontinenter. Jeg har mye mer fokustid på å gjøre sånne "rydde opp jobber" som har samlet seg, og jeg kan planlegge høsten i litt roligere omgivelser. I Salesforce har vi også en e-læringsplattform der jeg kan ta kurs og tilegne meg kunnskap som er viktig for meg og jobben. Denne vil jeg gjerne bruke litt mer tid på. Sommeren er en perfekt tid til å bruke på å lære noe nytt. 

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Det blir en mix mellom hytte-, hjemme-,kafe-, park- og jobbkontor. Akkurat nå er jeg på hyttekontor på Strömstad. Jeg elsker fleksibiliteten på hvor jeg kan jobbe i fra. Markedsføring er en kreativ rolle, og for meg kommer ikke gode ideer alltid mellom 8-16 fra en fast kontorplass. Suksess kan skapes fra hvor som helst.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

 Jeg prøver å dedikere fritiden min på sommeren til spontanitet. Jeg planlegger altfor mye ellers i året. Så jeg løper jeg i regnet, spiller padel, piknik i parken, vin med kolleger etter jobb, is til lunsj, går 1 times tur hver dag, uteyoga, plukke østers (dette bidrar også med å rydde strandlinjen). Alt annet som dukker opp er jeg ekstra takknemlig for.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Jeg er en av de du kaller "true-crime fanatics": Her kommer listen: Dokumentar: Stolen Youth på HBO Podkast: Crimes of passions på Spotify, Komedie: We have a ghost på Netflix Når det kommer til aktiviteter, anbefaler jeg alltid solfaktor 50 pluss alle form for uteaktiviteter. Ta også en tur og besøk bestemor, bestefar, tanter, foreldre, andre familie og venner, spør om du kan få en kaffe, litt selskap og et lite hjørne til hjemmekontor:)