STOLTE: Gjengen som jobber med Servicenow. Fra høyre, Mads Myrvoll, Hanne Lystad, Gabriella Polasek, Andreas Sinding-Larsen, Prathiba Satish, Tommy Dignes og Mari Schrumpf.

Sopra Steria mottar Servicenow-pris

Servicenow gir Sopra Steria pris for godt partnerskap.

Publisert Sist oppdatert

På fredag 1.april stakk Sopra Steria av med prisen 2022 ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the Year.

Det har blitt vektlagt at Sopra Steria utmerket seg i apputvikling, samt hvordan de har bygget appene sine på plattformen. I tillegg satte Servicenow fokus på veksten Sopra Steria fremviser.

Internasjonal oppmerksomhet

– Vi er utrolig stolte av å ha vunnet denne prisen! Dette betyr mye for oss i Sopra Steria, fordi det betyr at det gode arbeidet vi gjør blir lagt merke til internasjonalt, sier Mads Myrvoll, som leder satsningen på ServiceNow i Sopra Steria.

Årets priser er basert på partnerprestasjoner for 2021 ved å evaluere følgende nøkkelattributter: inntektsbidrag og vekst, utvidelse av produktlinje, vekst i arbeidsflyt og kompetanse, og forretningsinnovasjon med tilhørende effekt på digital transformasjon.

I Norge har Sopra Steria om lag 200 konsulenter med kompetanse innen ServiceNow-plattformen, og jobber i dag med over 60 kunder fordelt på både offentlig og privat sektor.