ANNERLEDES: Mats Ove Mandt skal følge opp årets sommerstudenter i Vipps MobilePay denne sommeren. (Foto: privat)

Får bedre mat på kontoret

SOMMERKONTORET: Mats Ove Mandt Skjærstein i Vipps MobilePay foretrekker å kome på kontoret. Der er det bedre mat enn hva han lager selv hjemme. 

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Vipps MobilePay, jobber som backend utvikler for et produkt som heter Faste betalinger/Recurring Payments. I sommer er jeg ansvarlig for årets sommerstudenter sammen med andre kollegaer.

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

Jeg syntes det er godt at det er litt roligere på kontoret. Det er veldig gøy å se på hva sommer studentene får til og følge dem opp gjennom sommeren.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Foretrekker å komme på kontoret, men har ofte hjemmekontor en dag i uka. Foretrekker kontoret da jeg kan møte kollegaer og spise bedre lunsj enn det jeg klarer å lage hjemme.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

Er glad i å bade og gå i skogen, så blir en del turer ut i østmarka. Liker også å ta en pils ute i sola sammen med min kone og venner.  

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Har nylig begynt å høre på "Darknet Diaries" podcast, denne kan jeg virkelig anbefale for folk som har litt interesse i hacking og it sikkerhet.