SOMMERKONTORET

KONTORET: I sommer er Amanda Lange fra Visma Resolve på kontoret. (Foto: Privat)

Dypdykk i vanskelige oppgaver

Amanda Lange i Visma Resolve følger opp summer interns og utnytter rolige sommerdager til å jobbe fokusert.

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

– Jeg er AI Project Manager i Visma Resolve. I sommer jobber jeg hovedsakelig med å følge opp summer interns som jeg har ansvar for og som skal utvikle noe spennende i en av tjenestene våre som gjør ruteoptimering i hjemmetjenesten i Norge. Ellers holder vi på å planlegge en større endring i infrastrukturen til det ene produktet vårt, forteller Amanda.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

– Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

– Jeg synes egentlig det er litt deilig. Ferie er selvfølgelig bra, men hvis man først skal jobbe så gir sommerferien hvertfall noen rolige dager med tid til å bruke hele dager på å dypdykke ned i vanskelige oppgaver eller å rydde skikkelig opp i innboksen, mener hun.

– Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

– Jeg foretrekker nok kontoret, men liker at det er fleksibelt. Hyttekontor blir vanskelig for meg da vi ikke har strøm eller internett på hytta, sier Amanda.

– Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

– Jeg er glad i å dra på konserter, festivaler og andre kulturopplevelser. Synes Salt har mye bra om sommeren for eksempel. Og så må jeg selvfølgelig bade litt også!

– Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

– Jeg er veldig glad i Abels tårn, radio/podcast på Nrk Radio. Også jobber jeg iherdig med å lese ferdig Shantaram av Gregory David Roberts - den er veldig bra, bare litt lang, sier Amanda.