HYBRID ARBEIDSHVRDAG: Line Schrøder mener det er helt ok å jobbe om sommeren fordi oppgavene stort sett kan gjøres overalt – på hytta, på stranda eller på fjellet. (Foto: privat)

Der det er 5G er det håp!

Line Schrøder i Bldng.ai mener det er viktig å koble av og bruke tid med familien om sommeren. Likevel må hun noen turer innom sosiale medier, uansett hvor i verden hun befinner seg. 

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Jeg jobber i Bldng.ai som er et datterselskap av Telenor og vi tilbyr Norges viktigste plattform for effektiv drift av eiendom. Min rolle er Salgs- og markedssjef.

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

Sommerferie er i grunn ganske hellig familietid, og behovet for å koble av jobb er viktig. Men, det er også noen deler av denne jobben som aldri tar ferie, og det er sosiale medier og nettsider – så jeg bruker litt tid innimellom på å følge opp dette og oppdatere noenlunde jevnlig. Det er helt ok å jobbe om sommeren fordi oppgavene stort sett kan gjøres overalt – på hytta, på stranda eller på fjellet – så lenge det er 5G er det håp.  

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

 Ja takk, alle sammen? Jeg opplever at verdien rundt hybrid hverdag er mye verdt. Jeg er veldig glad i å komme på kontoret, både for fysiske møter (jeg er i periode ganske allergisk mot hakkete diskusjoner på Teams, men elsker at vi har muligheten som gir mye bredere plattform for møter), kaffe-praten og mer effektive diskusjoner ansikt til ansikt (og kantinen er ofte litt mer spenstig enn knekkebrød over Mac-en hjemme?). Men, muligheten for å kunne sitte helt i fred hjemme, eller på hytta, gir meg ro og effektive timer med jobbing. Det er heller ingen hemmelighet, at som «småbarnsmor», er det relativt gunstig å ha muligheten til å faktisk kunne jobbe hjemmefra når hjemmesituasjonen krever det.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

Minst mulig? Vi prøver å være aktive som familie sammen, enten med å gå tur i fjellet eller å fiske krabber ved sjøen. En liten daglig tur innom SATS er også godt for kropp og sjel. Ikke minst, får jeg muligheten, ligger jeg i vater i solen og hører på en spennende podkast!

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Ja, AVHØRT er en av mine favoritter. Jeg elsker krim, og her tar de opp true crime som har skjedd i Norge. Anbefales på det varmeste!!!