Store endringer i Evry

NY STILLING: Håvard Larsen har vært en sentral skikkelse i Evry. Han er per dags dato konserndirektør for forretningsområdet Nordic Operations, men ifølge vår kilde skal Larsen nå få en annen stilling.

Store endringer i Evry

Hemmelig kilde: Rokkeringer i ledergruppen. Håvard Larsen vil i løpet av få måneder få ny stilling i it-selskapet.  

I dag kom nyheten om at Kolbjørn Haarr blir Norgessjef i Evry Norway etter at it-tjenesteselskapet nå slår sammen forretningsområdene Evry Industries Norway og Evry Regions Norway.

Ifølge en kilde Computerworld har snakket med skal det være større endringer på gang i konsernet. Dette blant annet som følge av at Haarr går inn i it-selskapet. 

Usikkert

Håvard Larsen har vært en sentral skikkelse i Evry. Han er per dags dato konserndirektør for forretningsområdet Nordic Operations, men ifølge vår kilde skal Larsen nå få en annen stilling. Larsen fyller 60 år i august, og har i den forbindelse muligens behov for mindre å gjøre. Hvilken jobb kan kommer til å få er derimot usikkert.

Nåværende utviklingsdirektør i Corporate Development, Morten Søgård, vil overta stillingen etter Håvard Larsen. Søgård var tidligere driftsdirektør i Ergo Group, og ansvarlig for sammenslåingen av Ergo og EDB til Evry. 

Karantene?

Evry sendte torsdag morgen ut en pressemelding der det står beskrevet at det ikke er endelig avklart når Haarr vil tiltre den nye stillingen. Ifølge Haarr selv er dette grunnet karantene fra hans tidligere arbeidsgiver, og Evry-konkurrent, Tieto. 

Anne-Cecilie Fagerli skal ifølge vår kilde være midlertidig leder i det nye forretningsområdet inntil Haarr er på plass. Ifølge vår kilde er også Fagerlis fremtidige stilling usikker.

Regiondirektør Kurt Helland vil ifølge vår kilde også få en udefinert stilling.

Haarrs ansvarsområder vil være Norge med unntak av Finans. Dette betyr at hans hovedoppgaver vil være innen Industries og Regions i Evry. 

Ifølge vår kilde tyder endringene på at den forholdsvis nye konsernsjefen, Björn Ivroth, ønsker mindre ledergruppe. 

Det har ikke lykkes Computerworld å komme i kontakt med Björn Ivroth torsdag formiddag. 

Les om:

Evry