SOLID: Korrupsjonsskandale til tross, 3A-it har på ett år opplevd en vekst på 10,6 millioner danske kroner. (Illustrasjonsfoto: Istock)

3A-it på sjarmoffensiv 

It-firmaet som er innblandet i den danske korrupssjonssaken legger frem bevis på at økonomien er bunnsolid.

Publisert Sist oppdatert

Det står ikke på pengene hos 3A-it. Firmaet som i sommer ble rammet av flere siktelser i bestikkelse-saken i Region Sjælland la nylig ut et innlegg på deres Facebook-sider. 

Her går det frem at omsettingen det seneste året er mer en doblet. Fra å ha en omsetting på 54 millioner kroner i fjor har de nå gått opp til 109 millioner kroner i 2015. Altså en forbedring på 10,6 millioner danske kroner. Dette melder Computerworld Danmark. 

Samtidig bugner firmaets pengekasse med en egenkapital på 40 millioner kroner.

VEKST: 3A-it går ut med regnskaps-tallene, og viser til vekst. (Skjermdump: Facebook)

– Vi er naturligvis stolte over å kunne avlegge ovenstående regnskap, det er markante resultatforbedringer over hele linjen. Dette viser kunder og partnere at vi utøver viljen og lysten til fortsatt å investere i virksomheten, og at vi har råd til det, heter det i Facebook-innlegget der 3A-it også melder om at firmaets økonomi er «bunnsolid».

Holder koken

I juni i år ble tre av firmaets medarbeidere siktet og varetektsfengslet i forbindelse med korrupsjonssaken i Region Sjælland.

Nå sender de altså et signal til firmaets kunder og samarbeidspartnere om at 3A-it rent økonomisk fortsatt holder koken. 

3A-it ble startet av fire tidligere medarbeidere fra Atea, som også er rammet i saken. Flere Atea-medarbeidere, blant annet Ateas danske direktør Morten Felding, er også siktet i saken.

Danske Computerworld skal ha forsøkt å få en kommentar fra 3A-it, men til ingen nytte.