NYTT NAVN: Noen av selskapets medarbeidere i Tønsberg poserer med nytt navn og tagline for kamera. (Foto: 4human)
NYTT NAVN: Noen av selskapets medarbeidere i Tønsberg poserer med nytt navn og tagline for kamera. (Foto: 4human)

AD Gruppen er blitt 4human

Leverandøren på HRM og it-drift vokser, og får nytt navn, logo og fokus.

AD Gruppen, med kontor i Tønsberg, Oslo og Sarpsborg, leverer HRM-systemer, konsulenttjenester og driftstjenester fra egne datasentraler til kunder i hele Norge. 

Nå endrer selskapet navn til 4human, får ny logo og nytt slagord.

"We simplify and improve"

Bak endringen står veksten selskapet har hatt de siste årene, blant annet via oppkjøp av selskapene Comita og Evolution i henholdsvis 2012 og 2014.

- Selskapet har etablert klare vekstambisjoner for framtiden og ønsker nå en tydeligere og mer gjennomført profil som bygger opp under selskapets visjoner, sier Bjørnar T. Andersen, administrerende direktør i 4human.

Han mener det nye navne vil stå bedre i stil med selskapets profil og leveranser, og hvordan selskapet ønsker å bli oppfattet i markedet.

- 4humans nye navn og tagline tar utgangspunkt i vår visjon og våre verdier, forklarer Andersen.

Visjonen er å forenkle og forbedre hverdagen for ansatte og ledere i norske og internasjonale virksomheter, mens verdiene er de fire store - personlig, dynamisk, kunnskap og kvalitet.

- Navnet reflekter også selskapets fokus på egne ansatte i organisasjonen. Vi er kun så gode som de menneskene vi tiltrekker oss, og vi tror det nye navnet, 4human, støtter våre ambisiøse rekrutteringsmål, fortsetter han.

Søker flere medarbeidere

Selskapet er nemlig, som mange andre i bransjen, alltid på jakt etter nye medarbeidere som deler nevnte visjon og verdier, men også, som Andersen sier det, "trigges av å lykkes sammen med andre".

4Human-konsernet har to datterselskaper - 4human HRM og 4human It. Det førstnevnte leverer løsningen Evolution for HR og personal, som også er integrert med elektroniske tjenester fra Altinn og NAV.

Driftsselskapet 4human It er et driftselskap som tilbyt skytjenester, applikasjonsforvaltning, ASP, hosting, colocation og private cloud fra egne datasentre i Norge.