DRIFTSPARTNER: 99X tar på seg det fulle ansvaret for it-funksjonene for Boligbygg Oslo KF, sier Anne-Grethe Wåsjø. (Foto: Christian Hatt)
DRIFTSPARTNER: 99X tar på seg det fulle ansvaret for it-funksjonene for Boligbygg Oslo KF, sier Anne-Grethe Wåsjø. (Foto: Christian Hatt)

Selvaag valgte 99X

Får totalansvar for IT-tjenestene til Selvaag Bolig ASA og Selvaag Prosjekt.

Publisert Sist oppdatert

IT-driftskontraktene er vunnet i konkurranse med blant annet dagens driftsleverandør, ifølge en pressemelding. Kontraktene ble signert 30. juni 2016, og planleggingen av overgangen til ny IT-plattform er allerede i gang.

Hybrid tjenesteplattform

-- 99X er stolte over totalansvaret for it som vi skal forvalte på vegne av Selvaag Bolig og Selvaag Prosjekt. Med en hybrid og smidig tjenesteplattform og en brukernær servicedesk-tjeneste føler vi oss trygge på at vi vil gi deres ansatte en god brukeropplevelse og en effektiv IT hverdag, sier salgsdirektør Anne-Grethe Wåsjø i 99X».

Frem til nå har Selvaag Bolig og Selvaag Prosjekt inngått i en felles IT-driftsavtale for konsernet. Gjennom flere år er selskapene i konsernet blitt mer og mer fristilt, og tidligere i år ble Selvaag-selskapene enige om å ta fullstendig ansvar for egne IT-løsninger.

Selvaag-konsernet har gjennom over 60 år skaffet bolig til hundretusener av mennesker. I dag er selskapene engasjert i store deler av verdikjeden for bolig-, nærings- og eiendomsutvikling, og har også en betydelig investeringsvirksomhet.