I denne episoden av Digitaliseringspådden snakker vi med Henning Rokling fra KnowIT om ChatGPT og AI. (Collage: AlreadyOn)

Bør virksomheter ta i bruk ChatGPT og AI

PODCAST: AI-teknologien har endret måten mange virksomheter driver på, og ChatGPT er stadig mer populære verktøy for å øke effektiviteten. Men hvordan kan man vite om det er verdt å investere i disse teknologiene?

I denne spennende episoden av Digitaliseringspådden, vil vi snakke med Henning Rokling fra KnowIT, for å få svar på om ChatGPT og AI kan gi en reell fordel for virksomheter som ønsker å være i forkant av utviklingen. Bli med oss for å lære mer om hvordan AI kan gi virksomheter en konkurransefordel, og hva man bør vurdere før man tar i bruk disse teknologiene.

I samarbeid med Already On står Computerworld bak Digitaliseringspådden. Her diskuterer våre fast verter Jens Christian Bang (Already On) og og Dag Rustad (Avanade) stort og smått om teknologi med inviterte gjester fra it-sektoren.

Du kan kan også spille av denne podcasten fra Spotify, Tunein, Apple Podcasts eller andre podcast-spillere. Du kan også abonnere på podcasten i Spotify eller Itunes. Hvis du lærte noe av denne episoden setter vi stor pris på at du går inn på Itunes og legger igjen en kommentar.