PODS: Colorware spesialmaler dine egne, eller nye (Foto: Colorware)
PODS: Colorware spesialmaler dine egne, eller nye (Foto: Colorware)

AirPods i farger

Det menneskelige øyet kan sjelne mellom 10 millioner ulike farger, så hvorfor nøye seg med hvitt?

Publisert Sist oppdatert

Synes du hvitt blir litt lite å velge mellom når du skal gå for et par AirPods?

Apples trådløse AirPods har blitt en hit, og spår muligens fremtiden for menneske/maskin-grensesnittet. Som det ofte påpekes er øret et fint sted å ta pulsen samt legge andre sensorer, så hvem vet - kanskje neste Fitbit sitter i øret?

AirPods er ikke helt billige, kan selvfølgelig mistes (som alt annet) og kommer kun i hvitt. Det første får man ikke gjort noe med, det andre må en selv svare for, men heldigvis har selskapet Colorware tatt affære for å rette på det siste punktet.

Pimp my pods

Colorware er kjent for sine custom-lakkeringer, og tilbyr nå også spesiallakkerte AirPods. Du kan få lakkert både etui og de individuelle proppene, om ønskelig i ulike farger. For selve huset er det kun utsiden som kan farges. 

Du kan velge mellom standardfarger med matt eller blank finish, i tillegg til metallic. 

Du kan bestille dine custom AirPods fra Colorware her. De sender til Norge, men regn med avgifter. Et par nye koster 299 dollar (i overkant av 2.500 kroner), men sender du inn dine egne kan du få dem lakkert for 160 dollar (rundt 1.400 kroner). For 40 dollar ekstra får du også lakkert etuiet.

Sjekk ut en demo-video nedenfor.