TIL BEDRIFTER: Altibox og Cisco samarbeider om å tilby små og mellomstore bedrifter en premiumløsning med sikkerhetspakke og wifi. (Illustrasjonsfoto: Altibox/Kimm Saatvedt)

Altibox og Cisco inngår samarbeid

Sammen skal de levere wifi, bredbånd og sikkerhetsløsning til bedriftskunder.

Publisert Sist oppdatert

Altibox har slått seg sammen med Cisco. Internett-, tv- og telefoni-leverandøren forsikrer om at samarbeidet vil føre til en ny, rask, stabil og sikker internettopplevelse for bedriftskunder. Med Altibox Bedrift Premium får kunden ruteren Cisco Meraki og en sikkerhetspakke levert av Altibox.

– Det nytter ikke å ha ei rask fiberlinje hvis wifi-en fungerer dårlig. Nå gir vi bedriftene muligheten til å gjøre det de er gode på, og så kan vi sørge for at også det trådløse internettet fungerer som det skal, sier direktør Dag Magne Søyland i Altibox Bedrift, i meldingen.

Den inkluderte sikkerhetspakken skal sørge også for å beskytte mot cyberkriminalitet. 

– Om du har en liten eller stor bedrift, så er du uansett utsatt for det samme digitale trusselbildet. Cisco oppdaterer sine sikkerhetsløsninger til enhver tid basert på løpende analyse av enorme mengder nettverkstrafikk. Altibox Bedrift Premium-kundene vil dermed få en moderne, fleksibel, og løpende oppdatert enterprise-grade nettverks- og sikkerhetsløsning sier Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge.