SAMFUNN: 

SAMARBEIDER: Jørn Seglem og Ida Madeleine Aasvistad i Evidi, Abukar Hassa, Ariane Spandow og Liban Khader Salad i Amesto Aces.
SAMARBEIDER: Jørn Seglem og Ida Madeleine Aasvistad i Evidi, Abukar Hassa, Ariane Spandow og Liban Khader Salad i Amesto Aces.

Går sammen for å styrke bransjen 

Evidi og Amesto Aces har inngått partnerskap for å øke kvaliteten og mangfoldet av it-konsulenter i markedet, med et spesielt fokus på Microsoft teknologi.

Publisert Sist oppdatert

Evidi og Amesto Aces inngår samarbeid. Gjennom felles innsats og et delt verdisyn sikter de mot å fremme en bærekraftig og mangfoldig it-bransje. Målet er ikke bare å fylle det nåværende kompetansegapet, men også å styrke bransjen for fremtiden.

En viktig del av initiativet er å tilby unge voksne, som tidligere har stått utenfor arbeidslivet, en mulighet til å starte en karriere innen it. Selskapene ønsker å tilby verktøy og støtte slik at disse skal kunne trives og lykkes i den teknologidrevne verden. 

Microsoft-teknologi

Evidi ønsker å være en sentral partner på Microsoft-teknologi for å sikre kvalitet og flere suksesshistorier hos sine kunder, heter det i en pressemelding fra evidi.

– Vi tror på å se forbi forutsetninger og tilby karrieremuligheter, uansett bakgrunn. Sammen ønsker vi å bidra til å skape en mer inkluderende og mangfoldig bransje, og vi har stor tro på Amesto Aces, sier Ida Madeleine Aasvistad, Consulting Director i Evidi, i meldingen. 

Vi tror på å se forbi forutsetninger og tilby karrieremuligheter, uansett bakgrunn.

Ida Madeleine Aasvistad, Evidi

– Innovasjon skapes ikke i siloer, men i fellesskap. Og det er kjernen i vårt partnerskap med Evidi, som deler våre verdier om mangfold og inkludering. Vi er stolte over at de velger å satse sammen med oss for en sterkere og mer bærekraftig it-bransje, sier Liban Khader Salad, Manager & Partner i Amesto Aces.