SOMMERKONTORET:

DISNEY-METODEN: I sommer skal Anne Gretland jobbe fra både Oslo, og fra Fotowares kontor i Sveits. Hun bruker også litt av sommeren på Disney-metoden, hvor hun ser på hva selskapet kan få til dersom det ikke fantes noen begrensninger. (Foto: privat)

Reiser med enveisbillett til Porto i Portugal

Anne Gretland, CEO i Fotoware, liker å bruke sommeren til å utforske nye steder, og la hjernen få oppleve nye impulser og inntrykk. 

Publisert Sist oppdatert

Navn, stilling og bedrift:

Anne Gretland, CEO i Fotoware. 

Hva jobber du med i sommer:

Først blir det å avslutte første halvår og se hvordan dette påvirker resten av året. Sommeren går også med til å planlegge høsten - og ikke minst, det beste med sommerjobbingen, å tenke de store tankene: Hvordan kan vi forbedre våre produkter og løsninger enda mer for å tilby våre kunder en enda bedre kundeopplevelse? Hvordan skal vi ta vårt selskap til neste nivå? Jeg liker å bruke sommeren på å bruke Disney-metoden: dersom vi ikke hadde noen begrensninger, hva kunne vi fått til da!?

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Det blir en kombinasjon. Vi har ganske fleksibel arbeidsmetodikk i Fotoware – vi jobber der det er mest hensiktsmessig for oss i de rollene vi er og om vi trenger ro til å tenke, eller om vi trenger innspill fra andre. Jeg liker å være på kontoret for interne møter, men holder meg på hjemmekontor når jeg skal konsentrere meg eller har full kalender med utenlandske møter. I sommer skal jeg både jobbe fra Oslo, og fra vårt kontor i Sveits.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg bruker det til å gi meg sammendrag av visse artikler og bøker jeg ikke har rukket å få lest de siste månedene. Og til å hjelpe med å skrive utkast og forslag til artikler til vår egen blogg om vårt selskap og våre produkter.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Da skal mannen min og jeg reise med en-veis billett til Porto i Portugal, og deretter ta toget/fly til de steder vi ønsker å besøke i Europa, hvor det ikke er altfor varmt. Jeg liker å bruke sommeren til å utforske nye steder, og la hjernen få oppleve nye impulser og inntrykk. Det er slik jeg får inspirasjon og energi.

I SVEITS: Anne Gretland liker å være på kontoret for interne møter, men holder seg på hjemmekontor ved konsentrasjonsarbeid. I sommer skal hun både jobbe fra Oslo, og fra selskapets kontor i Sveits.