AWS-FOKUS: Arne Solheim har lang erfaring på AWS-plattformen og er engasjert t AWS User Group Norway. (Foto: Webstep) 

Skyekspert til Webstep

Arne Solheim skal lede Websteps satsing innen skytjenester.

Publisert Sist oppdatert

En pressemelding fra Webstep forteller at Arne Solheim kommer til selskapet fra Nordeca, hvor han har vært teknisk direktør i mer enn seks år. I sin tidligere jobb hadde Solheim fokus på bygging av en SaaS-løsning på AWS-plattformen, og på utstrakt bruk av plattformtjenester og automatisering. Videre har han erfaring innen strategiarbeid, rådgivning og arkitektur, og han har kompetanse på effektiv drift og hvordan få ned driftskostnader ved bruk av AWS-plattformen.

AWS-fokus

– Arne er informatikkutdannet fra Universitetet i Stavanger og har arbeidet med å bygge opp virksomhetskritiske it-løsninger helt tilbake til det kommersielle internetts spede begynnelse. Utvikling og drift av applikasjoner i nettsky, både på strategisk og operativt nivå, har preget de siste årene før oppstarten i Webstep, sier avdelingsdirektør i Webstep, Terje Orvedal.

– Min oppgave blir å bygge videre på vårt nettsky-miljø som tiltrekker seg markedets beste konsulenter, og som strekker seg over både Norge og Sverige. Bare de siste ukene har flere konsulenter sertifisert seg på AWS-plattformen for å dokumentere sine kunnskaper og erfaring. Det er en fornøyelse å gå i gang, sier Arne Solheim.