TRE NYE TIL PEDAB: Gro Benjaminsen Lilleng, Marthe Marie Carlsen og Ove Evensen er nye medarbeidere i spesialist-distributøren Pedab.(Foto: Pedab / Montasje: Kenneth Christensen)

Tre til Pedab

Gro Benjaminsen Lilleng, Marthe Marie Carlsen og Ove Evensen er alle nyansatte hos spesialist-distributøren Pedab.

Gro Benjaminsen Lilleng er nyansatt salgsansvarlig i Pedab. Lilleng kommer til selskapet etter å ha jobbet hele 18 år med salg og partnere i IBM. Lilleng er utdannet innen økonomi og markedsføring ved Handelshøyskolen BI.

Marthe Marie Carlsen er ansatt som markeds- og PR-konsulent i Pedab. Carlsen har mastergrad i kommunikasjon fra London College of Communication og PR-utdannelse fra Southampton Solent University. Før Pedab har hun blant annet jobbet med PR for gullsmed Elizabeth Raine.

Ove Evensen er nyansatt sjef med ansvar for salg til bedrifter i Pedab. Evensen kommer til selskapet fra Symantec det han har jobbet med salg av løsninger på sikkerhet, datalagring og mobilitet. Evensen har dessuten 13 års erfaring fra Microsoft og han har vært seniorkonsulent i Verizon og it-sjef i Marine Harvest.  Han er utdannet innen kybernetikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og matematikk fra Universitetet i Oslo.