RINGREV: Halvor Jensen har lang erfaring med CAD og industriløsninger. (Foto: NTI Cadcenter)

NTI Cadcenter ansetter forretningsutvikler

Helge Berg skal hjelpe norske industribedrifter å digitalisere og fjerne manuelle prosesser.

Publisert Sist oppdatert

NTI Cadcenter, platina-sertifisert forhandler av Autodesk, ansetter Helge Berg for at han skal hjelpe norske industribedrifter å fjerne manuelle prosesser, og innføre løsninger som fornyer og forbedrer, i følge pressemelding.

Berg kommer fra Autodesk der han hadde storkundeansvar for industribedrifter på tvers av Norden. Før dette jobbet han som forretningsutvikler og administrerende direktør i  Solidworks-partneren Pronor, og salgssjef i Pitney Bowes.

Globale konkurrenter

– Vi valgte på øverste hylle med Helge Berg. Han er en ringrev i bransjen og er kjent for å være konstruktivt krevende internt som eksternt. Han har en særegen motivasjon og vilje til å bidra i fremstillingen av nyskapende løsninger som vil gi norsk industri forutsetningene til å utvikle enda mer innovative løsninger og prosesser. Han har bransjekunnskap og tør å utfordre etablerte sannheter. Dette er egenskaper jeg tror kundene vil verdsette høyt, sier administrerende direktør i NTI Cadcenter, Halvor Jensen.

– Vi skal være kjent som et kunnskapssenter som bidrar til at norske industribedrifter kan utkonkurrere sine globale konkurrenter. Digitalisering, effektivisering og forbedring handler om å finne andre løsninger på nye måter, og like mye om internkultur og evnen til å stille de riktige spørsmålene, som hvilke løsninger man velger. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med NTI Cadcenters kunder med ideer som gir dem fremtidens arbeids- og produksjonsformer, sier Berg.