TUNGT SERTIFISERT: Lars Horntvedt har spesialisert seg på Microsofts løsninger for infrastruktur. (Foto: Firstpoint)

Senior Microsoft-konsulent til Firstpoint

Lars Horntvedt er spesialist på infrastrukturløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Et spennende fagmiljø var utslagsgivende da Lars Horntvedt sa ja til Firstpoint som ny arbeidsplass, ifølge pressemelding. Firstpoint er kjent for spisskompetanse på Microsoft og Citrix, og de merker stor etterspørsel etter kompetanse på de mest smidige infrastrukturene.

Tungt sertifisert

Her kommer Horntvedt inn med sin lange erfaring med Microsofts infrastrukturløsninger. Han kommer fra det norske konsulentselskapet Like IT. Tidligere var han konsulent i Bouvet og systemkonsulent i 99X. Han er tungt sertifisert på Microsofts infrastrukturprodukter, har vært med i flere større migreringsprosjekter i Windows-brukermiljø, i ulike Windows Server-oppgraderinger, og han har hjulpet mange aktører til bedre å administrere sine it-miljøer med Microsoft System Center-porteføljen.

– Stadig flere sprer it-tjenestene i flere typer skyer, internt som eksternt. Dette skaper behov for kunnskapsrike konsulenter som kan bistå fra de strategiske valgene skal fattes, til den operative gjennomføringen. Lars Horntvedt er en kunnskapsrik Microsoft-spesialist som vi lenge har ønsket å få med på laget, sier Bjørn Uddal, som er leder for Firstpoint Oslo,.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på de mange spennende arbeidsoppgavene i Firstpoint. Selskapet har et godt rykte. Jeg gleder meg til å sparre med faglig likesinnede både i Oslo og Bergen, og håper at vi sammen kan flytte noen grenser for hvordan bruke teknologi for å gi arbeidstagere de mest fleksible verktøyene, sier Horntvedt.