VMWARE-SJEFEN: Kristine Dahl Steidel er direktør for Norden og Baltikum i Vmware. Foto: Ahlert Hysing
VMWARE-SJEFEN: Kristine Dahl Steidel er direktør for Norden og Baltikum i Vmware. Foto: Ahlert Hysing

Ny Vmware-sjef for Norden og Baltikum

Partner-sjef og Vmware-veteran Kristine Dahl Steidel får utvidet ansvar.

Kristine Dahl Steidel begynte som kundekontakt for bedriftskunder i Vmware i 2005, og var norgessjef i selskapet i over fem år. I januar i fjor ble hun partneransvarlig for Norden og Baltikum, og nå i dag gikk hun enda ett steg videre, og er nå utnevnt som regionsdirektør for Vmware med ansvar for Norden og Baltikum.

- Det er kjempespennende å få utvidet ansvar, og ta ansvar for Norden og Baltikum. Jeg har jo vært i Vware i ti år, forteller Dahl Steidel.

Hun har jobbet i it-bransjen i Norge siden 1997, og har jobbet for blant andre CGI og Atea i tillegg til Vmware. Nå får hun altså ansvar for å bygge Vmware videre i hele regionen. Spesielt skal det satses på digitalisering og cloud management.

- For oss i Vmware gjelder det å spille videre å den gode plattformen vi har. Vi er veldig godt posisjonert for cloud management, og det satser vi på om dagen. Å hjelpe kundene med transformasjon og digitalisering. Der er vmware utrolig godt posisjonert, sier den nye regionsdirektøren.

Dahl Steidel har bachelor i psykologi fra Universitetet i Oslo, og bachelor og mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI.