FORLATER EVRY: Magne Tufte Bøyum har jobbet med datasikkerhet i 21 år. (Foto: Hiddn Security).

Sikkerhetsspesialist til krypteringsselskap

Magne Tufte Bøyum er ansatt som sikkerhets- og systemingeniør i Hiddn Security.

Publisert Sist oppdatert

I Hidden Security skal Magne Tufte Bøyum bistå kundene med å innføre verdens fremste sikkerhet for sensitive mobile data, ifølge en pressemelding. Som sikkerhets- og systemingeniør skal han hjelpe kundene med å etterleve regler og -retningslinjer, og hans viktigste oppgaver blir teknisk løsningsrådgivning, brukerstøtte og ulike interne videreutviklingsprosjekter.

Bøyum har jobbet i it-bransjen i 21 år. Han kom til Hiddn Security fra Evry, og var før dette i NHST Media Group, Umoe IKT, Computerland, Itegra og Azlan. Han har bred erfaring med nettverks- og sikkerhetsteknologi, både fra distributør, forhandler og fra it-avdelinger.

Egenutviklet teknologi

Hiddn Security utvikler krypteringsteknologi og produkter for å sikre data på PC-er og minnepinner. De driver med avansert utvikling og salg av krypteringsprodukter basert på egenutviklet teknologi, som møter de høyest mulige kravene fra sikkerhetsmyndigheter i USA og Nasjonalsikkerhetsmyndighet (NSM) i Norge.

-- Det er en glede å få plass en så dyktig teknisk spesialist. Magne tar med seg enormt med erfaring fra flere av landets mest kjente it-virksomheter, og har jobbet med mange av de mest teknisk kompliserte infrastrukturene i Norge. Han vil tilføre våre kunder veldig mye god sikkerhet, sier salgs- og markedsdirektør Leif Sundsbø i Hiddn Security.

-- Jeg elsker faglige utfordringer der man sammen med eksperter hos kunder utformer strategisk teknologi som gir større forretningsverdi. Løsninger for sikker mobilitet er rett i denne gaten, og jeg ser frem til å bistå verdens mest sikkerhetsutsatte aktører med å innføre løsninger som sikrer, men ikke hindrer, sier Bøyum.