ANSVARSFULL OPPGAVE: Alexandra Reich skal lede Telenor Ungarn med 3,2 millioner kunder og mer enn 1000 ansatte.
ANSVARSFULL OPPGAVE: Alexandra Reich skal lede Telenor Ungarn med 3,2 millioner kunder og mer enn 1000 ansatte.

Ny leder for Telenor Ungarn

Alexandra Reich blir administrerende direktør og med i konsernledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Telenor har i dag utnevnt Alexandra Reich til konserndirektør og ny administrerende direktør i Telenor Ungarn, ifølge en pressemelding.

Reich kommer fra Swisscom Enterprise, der hun var konserndirektør med ansvar for mobilvirksomheten i selskapet. Gjennom sin karriere har hun hatt ulike roller i VIAG Intercom, T-Online Austria, 3G Hutchinson Austria og Sunrise i Zurich.

-- Sterk entreprenørånd

-- Jeg ønsker Alexandra velkommen som leder av Telenor Ungarn, og som medlem av konsernledelsen i Telenor. Hennes forståelse av kundenes forventninger til digitale tjenester og hennes kunnskap om telekommunikasjon kombinert med en sterk entreprenørånd, gjør meg trygg på at hun vil gi sine verdifulle bidrag til videreutviklingen av vår virksomhet i Ungarn, sier konsernsjef Sigve Brekke.

-- Jeg har fulgt Telenor tett, og har alltid hatt stor respekt for selskapets innovasjonsevne og forretningskultur. Min bakgrunn har alltid vært fra salg og markedsføring, men i den senere tiden har jeg også lært mye om kundefokusert tjenestedesign, spesielt i en digital hverdag, sier Alexandra Reich, Hun ser frem til å arbeide med teamet i Ungarn og til å være en del av Telenor.

Nåværende leder for Telenor Ungarn, Christopher Laska, vil gå inn i rollen som Senior Vice President med ansvar for å følge opp styrene til Telenors selskaper i Asia.