APPS: Hipt å være utvikler (Foto: Apple)
APPS: Hipt å være utvikler (Foto: Apple)

Planet of the Apps-trailer

Etter Carpool Karaoke kommer nå traileren for Apples nye realityshow. Ja, du leste riktig.

Publisert Sist oppdatert

Se traileren for Apples nye underholdningsserie Planet of the Apps.

Glem at Tim Cook er fremoverlent på augmented reality, eller virtual reality for den saks skyld - her er Apples app-reality-tv.

I går kunne vi lese om og se en trailer for Apples nye tv-show Carpool Karaoke, et spinoff-konsept tatt fra talkshow-vert og komiker James Cordon og nå altså som frittstående underholdningsinnslag for Apple Music-abonnenter.

Apples strategi er tydeligvis å gå Netflix i næringen, med egenprodusert innhold for å bygge opp under musikkabonnementene. Det er også snakk om en tv-serie om Beats-gründer Dr. Dre og hans liv som artist.

Ap(p)enes planet

Reality-programmet Planet of the Apps (godt navn, forresten) tar for seg den kjente miksen av kjendisdommere møter unge lovende, her i genren utviklere. Det er antakelig like langt unna virkeligheten som Anno er fra det virkelige livet i middelalderen, men likevel.

I dommerpanelet sitter gründer og musiker will.i.am, branding-ekspert og vinentusiast Gary Vaynerchuk, modell og yoga-entusiast Gwyneth Paltrow samt filmstjerne og sminkegründer Jessica Alba. Sistnevntes selskaper er verdsatt til over en milliard dollar, så det er nok en god kombinasjon av brains and brawns.

Vert er Apples egen Beats1-vert og radiokjendis Zane Lowe. Lanseringsdato er foreløpig ikke kjent, men antakelig nært forestående. Vi antar at også norske kunder får tilgang. Sjekk ut traileren nedenfor.