B&O: Lover den hittil mest avanserte aktive støydempingen blant alle Bang & Olufsens hodetelefoner.

Bang & Olufsen med nytt flaggskip

Bang & Olufsen nye flaggskipshodetelefon Beoplay H95 har batteritid på opptil 38 timer på èn lading, selv med ANC aktivert. 

Publisert Sist oppdatert

Beoplay H95 er B&Os nye flaggskipshodetelefon.

Selv med støykansellering loves det opptil 38 timers batteritid. Og god komfort forventer vi fra den kanten, uansett.

Beoplay H95

Beoplay H95 kommer med SBC, ACC og aptXTM Adaptive. Neste generasjons dynamisk justerbar lydkodek leverer høykvalitets lyd med lav latens og lav bithastighet, mens Bluetooth 5.1 sikrer optimal tilkobling.

Beoplay H95 er designet rundt et sett av high-end tilpassede 40mm titaniumdrivere med neodymiummagneter montert i åpne kabinetter, mens lyddesignet implementeres ved hjelp av filtre i en proprietær digital signalbehandlingsmotor (DSP) utviklet av Bang & Olufsen.

Den aktive støyreduksjonen er basert på en digital prosessering og bruker både en «feed-forward» -og en feedback-mikrofon til å redusere støy.

Avstemmingen og testingen av ANC-en ble gjort under både ekte levevilkår og ved Bang & Olufsens virtuelle akustiske laboratorium i Struer. Her er ingeniørene i stand til å etterligne en rekke forskjellige støyforhold som støy fra fly, togstasjoner, kontorplasser og gater.

Det skal være batteritid med opptil 38 timers spilletid på én lading (vis USB-C), selv med ANC slått på. Fire talemikrofoner gir klarhet under telefonsamtaler. Beoplay H95 bruker stråleforming og avansert støyreduksjonsteknologi for å fange opp stemmen så tydelig som mulig, samtidig som den reduserer påvirkningen fra bakgrunnsstøy.

Dette inkluderer også omfattende sidetone-behandling som gir en mer naturlig taleopplevelse. Beoplay H95 kommer også med en justerbar «transparency» modus hvis du ønsker å høre omgivelsene uten å fjerne hodetelefonene.

Beoplay H95 kommer med en oval, over-ear design; med myke, magnetisk avtagbare øreputer i lammeskinn, mens brukergrensesnittet er i en kombinasjon av berøringsstyring og mekaniske taster. En børstet aluminiumsramme står i kontrast til skinnteksturen i hodebøylen. Vekten er 323 g (500 g inkludert etui).

Siri støttes, i tillegg til at hodetelefonene er Apple Mfi-sertifisert.

H95 lanseres i fargene Black og Grey Mist og er tilgjengelig online, i utvalgte forhandlere og i Bang & Olufsens butikker fra 10. september 2020. Prisen i Norge er 8750 kroner. Du kan lese mer om H95 hos B&O her. Se en promo-video nedenfor.