APPLE MUSIC: Nok et eksklusivt arrangement. (Foto: Apple)

Apple Music Festival 10 annonsert

Apples årlige musikk live-event vender tilbake til London i september. Her er detaljene.

Publisert Sist oppdatert

Apple Music Festival fyller 10 år i år, og vender tilbake til London i september.

I tidsrommet 18. til 30. september kan Apple Music-medlemmer glede seg over live musikk i ti netter. Festivalen, som tidligere var kjent som iTunes Festival, er gratis for abonnenter på Apples musikk-strømmetjeneste.

Bor du i Storbritannia, vil det også være muligheter til å få tak i billetter til eventet, som fremdeles finner sted på legendariske The Roundhouse i Camden. 

Full fest

Festivalen strømmes live, og blir tilgjengelig i Apple Music-appen på iOS, på Apple TV og på iTunes på datamaskinen. Opptredenene vil være tilgjengelige over de samme kanaler i en viss periode i ettertid, og enkelte gigs vil også bli tilgjengelige i Apple Music i ettertid. 

I 2015 var det et stjernespekket register av artister som opptrådte, inkludert Ellie Goulding, Take That + Charlie Puth, One Direction + Little Mix, The Weeknd, The Chemical Brothers, Disclosure + NAO, Pharrell Williams + Leon Bridges, Mumford & Sons + Jack Garratt og Florence & The Machine + James Bay. 

For 2016 er lineup’et ikke klart ennå, men følg Apple Music på Twitter og Snapchat på @AppleMusic og under hashtag #AMF10. Det kommer også mer informasjon på Beats 1, Apples live-radiokanal.

Du kan lese mer om Apple Music Festival 10 her.