PAD: Kun nye Pro-modeller som blir lansert? (Foto: Apple)
PAD: Kun nye Pro-modeller som blir lansert? (Foto: Apple)

Nytt Apple høst-event bekreftet

Forrige gang var det ny iPhone som gjaldt. Denne gangen ventes det nye iPad-modeller – og kanskje en forsmak på nye Mac Pro? Sett av 30. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Da har Apple sendt ut invitasjoner for nok et høst-event. Og denne gangen faktisk på østkysten.

Hvorfor øst i USA? Invitten er kreativt utformet, og mye av amerikansk grafisk bransje og reklameindustri holder til østpå. Er det et frempek på nye iPad Pro-modeller?

There's more in the making

Under slagordet «There's more in the making» inviteres det til lansering, og etter alt å dømme, ryktene på forhånd inkludert, så vil det komme nye iPad-modeller. Tegn har tydet på dette lenge, inkludert registreringer av varemerker hos ulike myndigheter samt lekkasjer fra forsyningsleddet.

Blir det både nye iPad og iPad Pro-modeller? Sistnevnte ville passet godt til den nye Photoshop CC-versjonen som Adobe lanserer til neste år for iPad, basert på den samme kodebasen som Mac-versjonen.

Og så nærmer det seg faretruende 2019. Ville dette være en god anledning til å komme med litt flere detaljer rundt den annonserte nye, modulære Mac Pro-modellen for det kommende året? Vi synes ihvertfall det!

Via Macworld.com