Foto: Microsoft

Microsoft Office for iPad

Den enhetlige appen kommer etter ett år på iPhone endelig til iPad.

Publisert Sist oppdatert

iPad og Office er en god combo. 

Nå kan du velge å samle alle de tre store appene i én. 

Microsoft Office for iPad

iPhone-brukere har hatt den allerede i ett år, Office-appen for iOS som samler både Word, Excel og PowerPoint i samme app.

Med et Office 365-abonnement så får du tilgang til filer som er lagd på skrivebordet eller i skyen også her, samlet på en hjem-skjerm, klar til både visning og redigering.

Grensesnittet vil være gjenkjennelig for alle som har brukt den siste versjonen av Word eller Excel eller PowerPoint på samme plattform. Og siden filene finnes online så vil de også lagres automatisk mens du jobber, og være synkronisert på alle plattformer. 

Appen kan slik også minne om Office-appen for Windows 10 som på tilsvarende vis samler alle programmer i en felles start-visning. 

Men om du kun vil ha appene enkeltvis, eller kun et fåtall av de så er de der fremdeles - på AppStore, altså. Men den enhetlige Office-appen vil ta mindre plass enn om du har alle de tre enkelt-appene installert samtidig.

Office-appen for iPhone har selvfølgelig også vært tilgjengelig for iPad, men da kun i en oppskalerbar versjon. Nå er den tilpasset iPad-skjermen full ut.

Du kan laste ned Microsoft Office for iPad ved å følge lenken:

Download on the App Store