SERTIFISERT: Deres selskaper har fått Apples høyeste bedriftssertifisering. Marit Ursin og Gaute Engbakk er administrerende direktører for henholdsvis Kjedehuset og Techstep.

Kjedehuset og Techstep til topps på Apple

Kjedehuset og Techsteps datterselskaper blir blant de utvalgte som får Apples nye og høyeste partnersertifisering mot bedriftsmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Apple har nå valgt å knytte seg tett opp mot noen få utvalgte europeiske aktører gjennom et nytt partnerprogram, og Kjedehuset og Techstep er blant de selskapene i Norden som er sertifisert, ifølge pressemelding.

– Markedsledende kompetanse

For å bli sertifisert som Apple Authorised Enterprise Reseller kreves det blant annet kompetanse på mobilitet, egenutviklede digitaliserings- og mobilitetsløsninger, samt bredde- og dybdekompetanse på Apple-teknologi.

– Det er en stor anerkjennelse å bli valgt som sentral partner for Apple i Norge, noe som gir store muligheter for konsernet, våre forhandlere og ikke minst bedriftskunder rundt om i landet, sier Marit Ursin, som er administrerende direktør i Kjedehuset. Hun ser fram til å samarbeide tett med Apple.

Kjedehuset  leverer mobilitets-, it- og telecomløsninger gjennom de landsdekkende kjedene Nordialog og Telehuset. Techstep Nordialog Oslo og Smartworks, som driver rådgivning og implementering av mobilitetsløsninger.  De to selskapene har en pågående satsing innen helse, skole, utdanning og finans og har som mål å være en ledende leverandør av tilpassede og verdiøkende løsninger.