MSO: 2019-utgaven er nå tilgjengelig i en gradvis utrulling, uten sky. (Foto: Microsoft)

Office 2019 tilgjengelig

Microsoft har sluppet den ferdigstilte versjonen av en skyfri Office-pakke for både Windows og Mac. 

Publisert Sist oppdatert

Microsoft er ute med Office 2019 for Windows og Mac.

Microsoft Office 2019

Den nye Office-pakken har vært ute en stund til testing, og er nå ferdigstilt. Når Microsoft nå selger denne under navnet Office 2019,  er det som en frittstående versjon tiltenkt både bedrifter og enkeltbrukere som ikke allerede er en del av Office 365-tjenestene i skyen.

2019-pakken inneholder funksjonalitet som har vært tilgjengelig gjennom Office 365-abonnementet med skytjenester en stund, og består av oppdateringer til hele Office-pakken inkludert Word, PowerPoint, Outlook, Excel, og Outlook.

Office 2019 vs. Office365

Den frittstående Office 2019 er tilgjengelig gjennom en éngangsbetaling, og består i praksis av et sub-sett av Office 365. For bedriftsmarkedet vil en rekke server-baserte teknologier og løsninger blir tilgjengelig innen kort tid.

Office 2019 for Windows og Mac er tilgjengelig umiddelbart for volum-lisenser, og for ordinære bedrifts- og sluttbrukere om ikke lenge. Microsoft har ikke oppgitt endelige datoer for dette.

Pakken er tilgjengelig med norsk språk (norsk bokmål), og for en detaljert oversikt over funksjonalitet og skilnad mot Office 365 kan du se denne FAQ-en hos Microsoft. Du kan lese mer om Office 2019 her.

Via Microsoft