MAC: Full fokus i Word 2019 for Mac. (Foto: Microsoft)

Office 2019 for Mac forhåndsklar

Microsoft har gjort tilgjengelig den frittstående versjonen av Office-pakken for det kommersielle markedet.

Publisert Sist oppdatert

Office 2019 for Mac Preview er klar for det kommersielle markedet.

Dette gjelder programmene Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Endelig versjon av produktivitetssviten blir tilgjengelig samtidig med Office 2019 for Windows i den andre halvdelen av inneværende år.

På egenhånd

Det er stadig dem som ønsker en frittstående installasjon av Office-appene på Mac, selv om Microsoft selv mener at Office 365 ProPlus er det aller beste tilbudet.

Forskjellen ligger blant annet i den vedvarende lisensen, og at det fremdeles er snakk om lokale installasjoner fremfor skyløsninger.

Men Office 2019 Commercial Preview Program for Mac er ikke for hvem som helst. Løsningen er ikke beregnet på enkeltpersoner, og kun foretak kan ta bruk løsningen per i dag. 

Men det er forskjell på 2019 og 2016. Vi nevner ny funksjonalitet som blir tilgjengelig er tynnere verktøysbånd i toppen, fokus-modus i Word, bedre støtte for penne-verktøy, morph-overganger i PowerPoint, 4K-videoeksport fra PowerPoint, fokusert innboks i Outlook (jfr. iOS-appen) samt nye grafer og funksjoner i Excel – og mer til. 

Administratorer kan melde på 2019-forhåndsvisningen her. Funksjonaliteten er allerede tilgjengelig for Office 365 ProPlus-kunder.

Via Microsoft