MACWORLD:

Foto: Withings

Alt-i-ett digitalt termometer, EKG, stetoskop og pulsoksymeter

CES 2024: Withings BeamO tilbyr fire eHelse-funksjoner i samme lille enhet med støtte for Apple Health.

Publisert Sist oppdatert

Det er høysesong for de store lanseringene av forbruker-elektronikk under den pågående CES-messen.

Der blir gjennomsiktige TV-er lansert, for eksempel, og også elektronikk som fint passer inn i Apple-økosystemet. Som for eksempel Withings BeamO, med eHelse-funksjoner som går rett inn i Apple Health.

Den lille, håndholdte saken er egentlig en slags fire-i-ett enhet med funksjoner du ellers ville hatt hver for seg. Men også med det siste av sensorer. Withings kaller det for et "multiskop".

Der finner vi EKG-funksjoner (énleder hjertefrekvensmåling, som i Apple Watch), trådløs puls-oksymeter, et elektronisk stetoskop som kan lytte til både hjerte og lunger (dette kan du også sende til legen), samt et trådløst digitalt termometer. 

Enheten har også en liten skjerm som benyttes til avlesning av måledataene, og kan også tilkobles en iPhone med en Withings-app.

Prisen skal være på $250, men BeamO er foreløpig ikke godkjent av amerikanske (helse)myndigheter (FDA). Og dersom ikke det skjer først så er det ikke sikkert produktet noensinne kommer på markedet hverken der eller internasjonalt. Men vi krysser fingrene.