AirBuddy 2 håndterer AirPods på Mac

Har du AirPods? Og en Mac?

Publisert

Da kan også du få gleden av den herlige lille animasjonen når du åpner AirPods-etuiet foran dataen for å få trådløs lyd. Men det stopper ikke der.

AirBuddy 2 er altså versjon to av det lille hjelpeverktøyet som altså gjør tilkoblingen av AirPods til Mac letter, først og fremst fordi du får den lille grafiske påminnelsen. I tillegg sitter den en liten widget i menylinjen øverst og gir deg kontroll over flere enheter dersom det skulle være aktuelt. For eksempel AirPods til Teams-møter, og AirPods Max til musikk.

Og for de som synes det er spennende å følge med på firmware-oppdateringer så er dette kanskje den beste måten å bli orientert om dette på. Apple publiserer riktignok informasjon på sine nettsider om slikt, men det er ingen ting du kan gjøre for å trigge en oppdatering dersom en slik skulle være for hånden. AirBuddy 2 kan ihvertfall fortelle deg om dette.

I tillegg til tilkoblings-info så kan AirBuddy 2 også gi deg tilbakemelding om det nærmer seg lavt batterinivå. Alt i alt er AirBuddy 2 en fin oppdatering som gjør livet litt enklere. Og som også lar deg sette opp snarveier for automatisering, eller til og med sende koblingen til et par AirPods fra én Mac til en annen. Fiffig.

Du kan lese mer om AirBuddy 2 her. Forresten: Du trenger macOS 10.14.6 eller senere, og en Mac med BT5 (BLE). Er du lykkelig eier fra før kan du oppgradere til versjon to for halv pris. Full pris er tolv og en halv amerikanske dollar (norsk merverdiavgift og/eller avgifter kan tilkomme).