IT-BRANSJEN:

STAFFERE: Salgsdirektør Tore Torsvik og support agent Noor Saad i Time2staff. (Foto: Time2staff)

Time2Staff: Over 6000 jobber formidlet i år

I løpet av årets første fem måneder harTime2Staff formidlet 6060 jobber, som er rekord.

Publisert

Starten av 2024 har med de 6060 formidlede jobbene gjort at enn 50 jobbsøkere har funnet sin drømmejobb og fått fast ansettelse gjennom selskapets tjenester.

Det går frem av en pressemelding fra selskapet.

– Time2Staff har bevist sin evne til å tilpasse seg arbeidsmarkedets dynamikk og tilby både midlertidige og permanente bemanningsløsninger som møter både arbeidstakeres og arbeidsgiveres behov, sier Tore Torsvik, Salgsdirektør i Time2Staff.

– Vårt mål har alltid vært å skape reelle jobbmuligheter og bidra positivt til våre kunders virksomheter. Å se at over 50 personer har gått fra midlertidige posisjoner til faste ansettelser hos våre kunder, bekrefter effektiviteten av våre tjenester, legger han til.

Med en plattform som matcher jobbsøkere med ledige stillinger, og en dedikasjon til karriereutvikling, fortsetter Time2Staff å være en foretrukket partner for både jobbsøkere og bedrifter. Selskapet legger stor vekt på å følge rettferdig ansettelsespraksis og på å bidra til lokaløkonomiene gjennom sine tjenester.

Ifølge pressemeldingen er Time2Staffs suksess ikke bare et resultat av deres innovative tilnærming til bemanning, men også deres forpliktelse til å være en pålitelig og responsiv partner i arbeidsmarkedet. Med fortsatt fokus på vekst og utvikling, ser Time2Staff frem til å fortsette å sette nye rekorder og bidra til suksesshistorier i arbeidslivet.