INNFLYTELSESRIK PARTNER: Atea ble hedret under Citrix partnerkonferanse i Las vegas, Nevada. På bildet: norgessjef Knut Alnæs i Citrix og norgessjef i Atea, Dag Fodstad med den gjeve prisen. (Pressefoto)

Atea vant Citrix-priser

Kåret til "mest innflytelsesrike virtualiseringspartner" på partnerkonferanse i Las Vegas.

Atea ble hedret med to gjeve priser under Citrix sin partnerkonferanse "Citrix Summit" som ble holdt i Las Vegas, Nevada nylig. Det er ikke uvanlig at norske selskaper, forhandlere og partnere har litt ekstra med i bagasjen på hjemturen, for Norge er ifølge Citrix selskapets mest utviklede marked med flest lisenser per innbygger.

- Denne sterke markedsposisjonen har ført til at Norge har en meget kompetent partnerkanal, som er blant de første til å tilby de nyeste Citrix-løsningene, kommenterer norgessjef Knut Alnæs i Citrix.

I år var det Atea Norge som ble kåret, ikke til én men hele to priser: 

"Mest innflytelsesrike partner i Nord-Europa" og "Mest innflytelsesrike virtualiseringspartner i Europa, Midt-Østen og Afrika" i 2014.

Norgessjef i Atea Dag Fodstad mottok prisen på vegne av selskapet. 

- I 2014 jobbet vi tett med Citrix og investerte i alle selskapets fokusområder. Dette har gitt solid avkastning og prisene er ett av flere bevis, sier Fodstad, og fortsetter:

- Min personlige takk går til de ansatte i Atea og våre samarbeidspartnere hos Citrix

Han sier videre at Atea har som mål å være den mest kompetente Citrix-partneren i Norge, og at selskapet planlegger å utvide Citrix-innsatsen ytterligere i år.

Knut Alnæs, norgessjef i Citrix, sier det er en glede å kunne vise Atea Norge at Citrix både verdsetter og anerkjenner arbeidet til partneren sin. Suksessen i form av prisene kommer som følge av at selskapet har levert gode løsninger over mange år, mener han.

- De har vært flinke til å bygge en sterk pipeline med våre partnerverktøy og vist evne til å arbeide godt med kundene. Atea kan vise til både ledende kommersiell- og teknisk kompetanse, sier Alnæs.

Partnerkonferansen Citrix Summit ble arrangert i Las Vegas, Nevada 13. og 14. januar 2015.