PARTNERE HEDRET: Gilles Pommier og Erkko Skantz i Veeam setter pris på innsatsen til Kim Morgan Ellis Fiva i Jakob Hatteland Solutions og kanalsjef for Veeam i Norge, Svenn Erik Midtbø. (Foto: Veeam)
PARTNERE HEDRET: Gilles Pommier og Erkko Skantz i Veeam setter pris på innsatsen til Kim Morgan Ellis Fiva i Jakob Hatteland Solutions og kanalsjef for Veeam i Norge, Svenn Erik Midtbø. (Foto: Veeam)

De er årets Veeam-partnere

Jacob Hatteland Solutions, Evry, Atea og Odd Arne Hauge i Serit IT Partner er årets vinnere på Veeam Partner Award

Veeam Partner Summit ble nylig avholdt i Oslo. Globalt sett har selskapet 37.000 partnere, hvorav 452 i Norden og 115 i Norge. På Partner Summit feiret selskapet seg selv og sine partnere, og selvsagt ble det utdeling av de gjeve partner-prisene.

Årets vinnere er:

Evry i kategorien "årets raskest voksende partner 2015" og "beste Veeam SMB partner". Evry har hatt stor framgang med tresifret prosent vekst i begge kategorier, opplyser Veeam.

- Veeam er veldig interessante for vår portefølje, og det er veldig hyggelig å bli anerkjent med hele to priser; årets raskets voksende partner og årets SMB partner, sier Martin Carelius partnersjef i Evry.

Atea vant prisen for årets prosjekt.

- Veeams produkter understøtter vår strategi om å levere gode og funksjonelle løsninger til våre kunder. Veeam er en dyktig partner som har stor forståelse for kundenes behov. Dette er et attraktivt og løsningsorientert samarbeid for Atea, sier Børge Wilhelmsen, partnersjef i Atea.

Odd Arne Hauge fra Serit It Partner Møre vant i kategorien "høyeste VMCE score".

Jacob Hatteland Solutions vant kategorien "årets beste VCSP partner", for å ha dratt i land årets største avtale.

- Veeam sine innovative løsninger har hjulpet Hatteland i å redusere driftskostnader og effektivisert løsningene, slik at vi har kommet i posisjon til å levere krevende løsninger på en enkel og smidig måte fra vårt datasenter, sier Kim Morgan Ellis Fiva i Jacob Hatteland Solutions.

Veems er fornøyd med året 2015, og ser frem til å vokse videre med sine partnere i 2016.

 - Våre partnere viser et veldig stort engasjement for våre produkter. Det er spesielt flott at vinnerne viser så stor bredde med både store virksomheter og mindre foretak, noe som også avspeiler bredden blant våre partnere, sier nordensjef Peter Källviks i Veeam.