HRM-AVTALE: Knut Sandvold i Sats Elixia ogMagne Tveter fra Catalystone Solutions. (Foto: Catalystone)
HRM-AVTALE: Knut Sandvold i Sats Elixia ogMagne Tveter fra Catalystone Solutions. (Foto: Catalystone)

Skyløsning til Sats Elixia

Catalystone leverer HRM-løsning til 160 treningssentre.

Publisert Sist oppdatert

Sats Elixia har etter en omfattende evalueringsprosess besluttet seg for å velge HR Cloud-løsninger fra CatalystOne Solutions for å standardisere og effektivisere sine HR- og ledelsesprosesser, ifølge pressemelding.

Kontrakten ble vunnet i konkurranse med de store globale aktørene på området. Begrunnelsen for valget av Catalystone var en god, funksjonell og teknisk løsning og ønsket om samarbeid med en leverandør som er nær, fleksibel, tilgjengelig og påvirkbar, ifølge Sats Elixia.

– Langsiktig ser vi mange muligheter og har høye ambisjoner med vårt nye HRM-system, sier HR-direktør Knut Sandvold I Sats Elixia. – På kort sikt tar vi tak i de områdene vi opplever som viktigst og som gir åpenbare effekter.

Flere løsninger

– Det viktigste er å etablere en ny løsning for HR Masterdata som skal sikre høy datakvalitet, effektive arbeidsprosesser spesielt for senterlederne, automatisert dataflyt mellom ulike systemer og gode rapporterings-/analysemuligheter.

Deretter skal Sats Elixia Academy ha på plass en løsning for kursadministrasjon. I tillegg skal medarbeidernes kompetanse kartlegges, og personlige treneres kompetanseprofiler skal kunne legges ut på Sats Elixias hjemmesider for å forbedre tilbudet til kundene.

Sats Elixia er Nordens største treningssenterkjede med rundt 7500 ansatte og 160 treningssentre.

 

Inngått en ny kontrakt eller avtale? Send en mail til ITBransjen@cw.no. Husk bilde.