MATCH: InfoCare Danmark og Mayday IT-Service leverer begge installasjon, reparasjon, logistikk og onsite service- og supporttjenester av it-utstyr.

Norske InfoCare kjøper danske Mayday-IT Service

Skal understøtte vekststrategien i Norden.

Publisert Sist oppdatert

InfoCare har inngått en avtale om å kjøpe det Danske it-service selskapet Mayday IT-Service AS. Dette er første oppkjøp med det familieeide investeringsselskapet Katalysator som ny eier av InfoCare Group. Det skriver InfoCare i en pressemelding.

– Transaksjonen understøtter den aggressive vekst- og konsolideringsstrategien som InfoCare har i Norden, sier Kjell Magne Leirgulen, CEO i InfoCare Group.

God match

Ifølge meldingen skal InfoCare Danmark og Mayday IT-Service være en god match. Begge selskapene leverer installasjon, reparasjon, logistikk og onsite service- og supporttjenester av it-utstyr.

I tillegg leverer InfoCare, som er en komplett servicepartner for sine kunder, også support- og servicedesk tjenester, samt bemanningstjenester innenfor it. 

– InfoCare vil gjennom dette oppkjøpet styrke sin uavhengige posisjon i det Danske markedet, men vil samtidig fortsette å søke etter ytterlige oppkjøps- og konsolideringsmuligheter fremover, sier Ronny Bråthen, Managing Director for InfoCare Norge & Danmark, i meldingen.

Alle Mayday IT-Service sine avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere fortsetter som før, og prosessen med å integrere Mayday IT-Service og InfoCare Danmark sine respektive organisasjoner vil starte umiddelbart. 

Partene ønsker ikke å opplyse om kjøpsprisen.