SLÅR SEG SAMMEN: To selskap blir til ett. Fra venstre: Axel Tenvik i Orbify.ai as og Rolf Frydenberg i Manag-e Nordic AS på Fornebu torsdag. (Foto: Orbify.ai)

Ferskt selskap med tredje oppkjøp på et år

Orbify.ai styrker sin tilstedeværelse.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet ble etablert i 2021 og har allerede rukket å stake ut sin posisjon i markedet. Orbify.ai utvikler og kjøper opp programvareløsninger for arbeidsflyt for data- og aktiva-intensive bedriftskunder. Det er underliggende en KI-plattform.

Nå kjøper de opp det Asker-baserte Manag-e, som leverer og tilpasser SaaS-tjenester. De har kunder i både privat og offentlig sektor i Norge og Sverige, og en omsetning på over 40 millioner norske kroner i 2021.

Skalerer vekst

Axel Tenvik, administrerende direktør i Orbify.ai, er meget fornøyd med avtaleinngåelsen.

– Vi er virkelig imponert over kompetansen og kundene Manag-e besitter, og ønsker å bidra til å skalere veksten videre. Manag-e har også et heleid datterselskap i Sverige, og vi ser et stort vekstpotensial både i Norge og internasjonalt, sier han i en pressemelding.

Manag-e vil fortsette driften som et selvstendig selskap og med samme ledelse, mens Orbify.ai bistår strategisk og kommersielt på kunde- og produktsiden. Også administrerende direktør i Manag-e er tilfreds med avtalen.

– Vi har diskutert ulike strategier for vekst en tid, og er overbevist om at vi best kan utvikle oss videre som en del av en større gruppe. Vi får tilgang til mer senior kapasitet innen salg og markedsføring, samt ekspertise innen strategi og internasjonalisering, sier Rolf Frydenberg.

Flere oppkjøp

I 2021 kjøpte Orbify.ai selskapene Strategy Orchestrator AS og Inxight AS, som nå er fusjonert til ett selskap; Inxight AS. Inxight leverer løsninger for gjennomføring av endrings- og strategiprosesser, i tillegg til en løsning for å kvalifisere, måle og styre innovasjon.

Kjøpsavtalen gjennomføres med en ikke offentliggjort kjøpspris, som en kombinasjon av et kontantoppgjør og oppgjør i Orbify.ai-aksjer.