FORNYET TILLIT: Tom Meier i TDC fornyer avtalen med Bergen kommune for tredje gang. (Foto: Creative Commons)
FORNYET TILLIT: Tom Meier i TDC fornyer avtalen med Bergen kommune for tredje gang. (Foto: Creative Commons)

Fortsatt TDC for Bergen kommune

TDC er valgt som totalleverandør av telefoni og nettløsninger for tredje gang.

Publisert Sist oppdatert

TDC skal levere et multimedianett til over 600 IP VPN lokaliteter i kommunen, internett og telefoni løsninger for ansatte, skoler og gjestenett, samt velferdsteknologi for kommunens brukere, ifølge pressemelding. Kontrakten er verdt rundt 200 millioner og gjelder for de neste 6 årene med opsjon på ytterligere 3 år.

– Det er en stor tillitserklæring at Bergen kommune igjen velger TDC som sin partner. TDC har hatt et avtaleforhold med Bergen kommune gjennom 20 år og har utviklet sine leveranser i takt med en storkommunes totalbehov for å effektivisere kommunens tjenester, sier salgsdirektør Tom Meier i TDC.

– Totalvurdering

Bergen kommune har gjort en totalvurdering og TDC ble valgt i skarp konkurranse med andre leverandører, ifølge Kjetil Århus, som er direktør for digitalisering og innovasjon. 

– Når Bergen kommune inngår avtale med TDC, er det fordi de er den best kvalifiserte leverandøren i konkurransen. Bergen kommune vil med avtalen spare kostnader for tjenestene, få bedre datakvalitet gjennom forbedret systemintegrasjon og øke driftssikkerheten. Dette vil i sum bidra til å øke effektiviteten i Bergen kommunes tjenesteproduksjon. Vi er tilfredse med å inngå en ny avtale med TDC som skal bidra til nye innovative tjenester for kommunen i årene framover, sier Århus.

– At TDC får lov å fortsette og levere konkurransedyktige framtidsrettede totalløsninger for en storkommune som Bergen, er vi veldig glade for og stolte over, avslutter salgsdirektør Tom Meier i TDC.

Get og TDC i Norge inngår som en del av TDC- konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på 31,83 milliarder kroner.