BRANSJE:

SALGSSJEF: Petter Ruud-Gustavson har mangeårig erfaring med kanalsalg i print- og it-bransjen. Nå blir han salgssjef for Contour Design Norge. (Foto: Contour Design)

Ny salgssjef i Contour Design i Norge

Petter Ruud-Gustavson er ansatt som salgssjef i Contour Design, den danske utvikleren av ergonomiske datamus som forebygger belastningsskader.

Publisert Sist oppdatert

Petter Ruud-Gustavson har mangeårig erfaring med kanalsalg i print- og it-bransjen, blant annet som salgssjef i Ricoh, Konica Minolta og Xerox. Den siste tiden har han jobbet som selvstendig konsulent.

- Det er veldig stas å bli en del av Contour Design, som er på en flott reise med mål om tre millioner solgte produkter globalt innen 2026. En sentral del av jobben blir å øke bevisstheten om viktigheten av ergonomi på kontoret. Belastningsskader er en stor utfordring for mange virksomheter og ansatte, sier Petter Ruud-Gustavson, i en pressemelding fra selskapet. 

Contour Design tilbyr ergonomisk maskinvare, eksempelvis RollerMouse Pro og SliderMouse Pro

- Mange investerer gledelig i en dyr madrass for å forebygge ryggproblemer. Men de fleste har blitt vant til å bruke potensielt skadelige arbeidsverktøy der mange oppholder seg mest, bak pc-skjermen. Dette er en stor og underkommunisert utfordring, og jeg gleder meg til å gjøre Contour Designs produkter enda mer utbredte blant nordmenn, avslutter Ruud-Gustavson.